Blep

AlefWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Alef Nolls logotyp.

Nya artiklar
Maffia
Webbläsare
Spel
Önskade artiklar
Makea Sense
Matematisk finhet
Big Chungus Datorn

Alef Noll är en matematikförening med syftet att främja ungdomars intresse för matematik. Föreningen har sitt säte vid Danderyds Gymnasium i Danderyd, Stockholm. Föreningen är ansluten till Förbundet Unga Forskare och drivs ideellt samt fokuserar främst på att skapa en stabil miljö bland likasinnade matematikintresserade ungdomar. För mer information om föreningens verksamhet är nu även hemsidan alefnoll.se igång igen efter ett fem års uppbehåll.

Den här wikin, Alefwikin, är ämnad åt att täcka den kultur som har uppstått i samband med medlemmarnas bidrag till föreningens syfte. Många sidor i den här Wikin har som syfte att utveckla kring de detaljer av händelser, "inside-jokes" och annat material som har uppstått i samband med föreningen eller Mupprummet.

För information om hur man blir medlem i Alef Noll kan artiklarna Stadgar uppsökas. Det är dock inte garanterat att någon av dessa artiklar innehåller den senaste informationen om medlemsskap. Därför rekommenderas det starkt att tala med en styrelsemedlem, som oftast kan uppsökas i mupprummet. Vidare information kan också hittas i Medlemmar-artikeln.

Om du är Mupp eller en fristående redigerare, och vill redigera Alefwikin, kan det hjälpa att läsa Riktlinjer för artiklar.

Finns intresset att söka på något fenomen i samband med föreningen, går det bra att söka på det i sökfältet till höger. I övriga fall, om inget specifikt eftersöks, går det bra att välja en kategori ur den lista som presenteras härnedan under rubriken "Några av Alefwikins artiklar".

För en komplett lista av alla sidor på denna Wiki, se Special:Alla sidor. För en lista på alla kategorier, se Special:Kategorier.

Några av Alefwikins artiklar

sorterade efter formalitet:

Alefwikins popularitet

Google's sökning på "ryskt vatten"

Denna bild, där flera mycket välkända nyhetssajter ingår, bör förklara allt.

Anledningen till varför Google rankar Alefwikin så högt i sökningar på ord som är uppenbart vanliga på svenska hemsidor är för tillfället okänt. Det finns dock några konspirationshypoteser till varför denna rangordning är som den är. En är att Den Argonbaserade Bävern har genom sina teledatiska förmågor ändrat i Googles databaser och varje gång dessa regenereras, i mån om att få fler anhängare till den Heliga Tron.

Andra ord som också ger hög rangordning är argonbaserad, gosig fysik, derivör, uranbaserad, tanzanianer och liknande.

Meddelanden

Kul meddelande --> https://www.flashback.org/sp6778286

Vill ni ha något att göra?

Ta er en titt på Deltagarportalen: där listas de artiklar vi behöver hjälp att skriva, eller tips på redan aktiva artiklar!

Den här artikeln är hämtad från http://alefwiki.se/index.php?title=Blep&oldid=11705