Argonbaserad bäver

AlefWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Detta är den argonbaserade bävern. I denna bild har den antagit sin intakta form temporärt. Som vi ser på dess ansikte är den redo att bestråla någon med radioaktivitet.

På Lidingö finns möjlighet till bäversafari.

Den argonbaserade bävern har utvecklats från den kaukasiska bävern, vars främsta kännetecken är att den förökar sig genom delning. Den argonbaserade bävern har tagit detta fenomen till nya höjder, genom att endast undantagsvis vara intakt. På så vis upprätthåller den sin omnipresens. Den argonbaserade bävern talar Argonbäverska.

Det är ett vedertaget faktum att det bor en argonbaserad bäver under Mupparnas muppsoffa, vars habitat vanligen sträcker sig över någon kvadratmeter. På grund av den argonbaserade bäverns flyktighet tar den emellertid ofta upp mycket mer utrymme, ett resultat av dess omnipresens. Mupparnas argonbaserade bäver kan utstråla stark radioaktiv strålning i valfri riktning, ofta för att hypnotisera till sig offer som bär på föda. Dess favoritmat är neonost, men den gillar även helium som tillbehör.

Bävern under muppsoffan upptäcktes antingen 1809 eller 1742. Det är osäkert vilket årtal, då den argonbaserade bävern kan förändra vilka skrivna texter i världen som helst med sin radioaktivitet. Den accepteras av den vetenskapliga kommittén som evig och allsmäktig. Máté Szekér har ymnigt predikat om den Argonbaserade bävern, och misstänks således vara dess överstepräst.

Man tror att den argonbaserade bävern tillhör samma släktträd som den uranbaserade björnen.

Det har antytts att "den klonar andra mot deras vilja och gör dem till argonbaserade spillror av sina forna jag, viljelösa slavar till bäverns vilja, med det enda syftet att förgöra den uranbaserade björnen". Fenomenet har kallats telecloning.

Le castor d'argone c'est un castor, avec beaucoup de pain d'explosive, très dangereux.


Begreppets historia

Någon gång, före tidernas begynnelse, kände Máté en flummig person som pratade om kaukasiska bävrar, som förökar sig genom delning. När NV06a fortfarande var ettor började möjligheterna för argonbaserat liv diskuteras, och den argonbaserade bäverns existens var upptäckt.

Se även