Ingrid

AlefWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Ingrid

Ingrid.JPG

Hennes ordförandeskap på statsbesök i obygden

Fångarfras Jag är styrelsen
Typ Mupp, Styrelsemedlem
Mupprumstid 2006 - 2009
Främsta ämbete Styrelseordförande
Kännetecken Långt hår, farligt administrativt ansiktsuttryck, deprimerad, slank figur
Ursprung Argonbaserad bävern
Tillvaroinriktning efter Mupprummet Okänt

Ingrid är Fröken Allsmäktig Ordförande, FAO (med fransk brytning Mademoiselle Allsmäktig Ordförande, MAO), även känd som Miss Almighty President (MAP). Hon är känd inom föreningen för en rad olika saker; bland hennes meriter märks hennes nära vänskap med den argonbaserade bävern.

Ingrid är även känd som Prioriteringarnas Prinsessa. Denna titel har hon givits som belöning för att hon alltid har koll på sina prioriteringar och gör konstruktiva saker i varje läge. Det innebär att Ingrid alltid känner att hon gör vettiga saker.

En sysselsättning som brukar roa Ingrid är att skrämma slag på Máté. Hon är, som namnet antyder, allsmäktig, omnipresent och evig. Ingrid har en grön favoritfärg. Vilken den är är däremot okänt.

Det är allmänt känt att Ingrid tillbringade en del av julavslutningen 2008 upptejpad på en vägg. Anledningen till detta är okänd, men det ryktas att idén ursprungligen kom från Joakim som ett led i hans korståg mot tristess. Om kommande generationer muppar visar någon respekt alls för den urgamla ett år gamla traditionen kommer Rebecka efter julavslutningen känna medlidande med Ingrid.

På senare tid, genom mindre beprövade metoder, har det avslöjats att Ingrid tycker om Peasants väldigt mycket. Det ryktas också att hon har en större mängd sådana agrikulturarbetare i sin garderob.

Psykiska förmågor och superkrafter

Ingrid förmodas besitta vissa förmågor som överstiger genomsnittet. En av dessa är förmågan att se in i framtiden[1]. I begynnelsen (hösten 2006) gjorde Ingrid observationen "När jag blir stor ska jag bli deprimerad". Ingen fäste någon större vikt vid detta, utan betraktade det som ett vanligt gnällande över saker som borde göras. Under våren 2008 stod det emellertid klart för många att det i själva verket rörde sig om en profetia. När Ingrid blev stor (11 juni 2008) var hon mycket riktigt deprimerad.

Ingrid är också känd för att ha sagt "Jag är styrelsen". Det sades när Ingrid gick i ettan, då hon fortfarande var liten och grön. Under årsmötet hösten 2008 valdes Ingrid till ordförande för Alef Noll. Det innebär att hon under sin tid vid makten hade viss kontroll över styrelsen, vilket av många tolkades som ett tecken på att profetian var på väg att uppfyllas. Personer som har närvarat vid något av de många styrelsemöten som hållits under Ingrid ordförandeskap kan emellertid intyga att hennes plan att manipulera styrelsen till den grad att hon med rätta kan säga sig vara enväldig härskare i Alef Noll, och därmed i sanning personligen vara styrelsen, gick ganska dåligt, och när Ingrid frivilligt störtades från tronen genom att fysiskt avlägsna sig från Mupprummet var planen ännu inte till fullo genomförd. Detta beror på att hennes styrelse inte visade tillräcklig respekt för Fröken Allsmäktig Ordförande och inte underordnade sig hennes vilja.

Sedan en tid betraktas allt Ingrid säger med stor respekt, och arbete pågår ständigt med att filtrera det i jakt på nya profetior och andra smarta grejer.

Fotnot

[1] Detta förefaller endast anmärkningsvärt ifall man är svag i sinnet, eftersom Ingrid med största sannolikhet beslutade om sagda framtid till att börja med.


Företrädare:
Anna Svanström
Ordförande
20082009
Efterträdare:
Rebecka Geijer Michaeli
Den här artikeln är hämtad från http://alefwiki.se/index.php?title=Ingrid&oldid=11760