Nicole H

AlefWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Nicole H
Fångarfras "Tönt"
Typ Mupp
Mupprumstid 2014 - 2017
Främsta ämbete
Kännetecken
Ursprung Ekerö
Tillvaroinriktning efter Mupprummet

Nicole gillar att rita mustasch på folk.

Nicole är en anhängare av 5 och har skapat Nicoles sats.


Att älska Nicole

Nicole är det som händer när man tar den roligaste personen man känner, dubblerar dess humor och ger denna kemiska förening en kropp (Hedblom, 2015). Denna kropp börjar omedelbart hävda att den är älskad av alla (Zaitseva, 2014). Det finns dock motexempel, såsom godtyckliga F-koridorare (Karlsson, 2015) samt Christian (Weigelt, 2015), men enligt Nicole så tillhör dessa mängden av kroppar som älskar denne men inte känner till det än (Hedblom, 2015). Det är däremot inkorrekt att anta att ingen älskar Nicole, då kroppen i fråga består till större delen av narcissistiska partiklar (Zaitseva, 2015). Författaren till dennna text påstår att det även finns andra kroppar som älskar Nicole och vill med denna text förklara hur det går till.


Att älska Nicole är inte ett val utan det bara blir så. "Man blir charmad av min fantastiska humor och sedan tycker man att jag är helt bedårande" (Hedblom, 2015). Enligt offren (frälsta (Hedblom, 2015)) så blir man fängslad av dennes naivitet och kommentarer som visar dennes udda (läs: dumma) bild av verkligheten såsom:

"Var ligger Mecenat?" (Hedblom, 2014)

"En IP-adress är ju typ google.se" (Hedblom, 2014)

"Din mamma älskar dig, oooh burn!" (Hedblom, 2015)

fler citat går att hitta under Muppcitat.

QED

"I know you love me, I know you care..." (Justin Bieber, 2010), tillämpad av Nicole för rekrytering av nya följare (läs: offer).


Författare: Nicole, Herman, Nicole, Tamara, Nicole

Självbiografi

Jag är en mupp i N14a som brukar dra dåliga (egentligen hysteriskt roliga) skämt. Exempel: "Vad blir det om man mosar en hårddisk? En mjukdisk." "I vilken stad bor man längst i? Borlänge" Sen är jag väldigt bra på att hitta överdrivet fula och komplicerade lösningar på enkla problem.