Huvudsida

AlefWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Kvalitetartiklar
Programmering
Mupprummet
Lars
Rättningshastighet
Nya artiklar
Erika
Discordadmin
Vim
Alef Nolls logotyp.

Alef Noll och Alefwikin

Alef Noll är en matematikförening med syftet att främja ungdomars intresse för matematik. Föreningen har sitt säte vid Danderyds Gymnasium i Danderyd, Stockholm. Föreningen är ansluten till Förbundet Unga Forskare och drivs ideellt samt fokuserar främst på att skapa en stabil miljö bland likasinnade matematikintresserade ungdomar.

Den här wikin, Alefwikin (också kallad muppwikin), är ämnad åt att täcka den kultur som har uppstått i samband med medlemmarnas bidrag till föreningens syfte. Många sidor i den här Wikin har som syfte att utveckla kring de detaljer av händelser, "inside-jokes" och annat material som har uppstått i samband med föreningen eller Mupprummet.

För information om hur man blir medlem i Alef Noll kan artiklarna Stadgar uppsökas. Det är dock inte garanterat att någon av dessa artiklar innehåller den senaste informationen om medlemsskap. Därför rekommenderas det starkt att tala med en styrelsemedlem, som oftast kan uppsökas i mupprummet.


Finns intresset att söka på något fenomen i samband med föreningen, går det bra att söka på det i sökfältet till höger. Om du vill skrolla allmänt på muppwikin rekommenderas det starkt att börja från artikeln Citat eller artikeln Kategorier.

Att Redigera Alefwikin

Genom Muppwikins historia har många muppar skrivit citat och artiklar, men få har jobbat på att organisera dessa. Därför har muppwikin blivit en dåligt organiserad katastrof. Om du vill redigera muppwikin så SKA du läsa den här artikeln.