Muppklassificering

AlefWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Muppar är en förhållandevis homogen grupp, men det förekommer ändå skillnader mellan olika sorters muppar. Detta är det officiella klassificeringssystemet för muppar.

Hobbymuppar

Hobbymuppen är en mupp som är väldigt intresserad av en specific hobby. De spenderar ofta flera timmar mer än fem dagar i veckan på sin hobby. Ibland försöker de utan någon större framgång få andra att dela deras intressen, så länge deras intresse inte är teknik, eftersom de då inte behöver försöka övertala folk. De Hobbymupp typer med många anhängare, har sin egen beskrivning nedan

Exempel: Carolina, Johan, Adam

Teknikmuppar

Teknikmuppen spenderar upp till 90% av sin vakna tid med att använda, modifiera och prata om tekniska prylar, vanligtvis datorer. De kan framstå som extremt tråkiga av andra muppar, detta är inte en illusion, de är verkligen så tråkiga. Tekniknördarna är den enskilt största klassen av muppar.

Exempel: Jocke, diverse Niklasar samt ett antal Vikingahackare.

Kampsportsmuppar

Det råder viss kontrovers angående om detta är en riktig klassificering eller ett virus som bryter ner en mupps högre hjärnfunktioner. Deras favoritsyssla är att demonstrera kast på "oskyldiga" personer som råkar befinna sig i närheten.

Exempel: Hampus, Lill-Allan

Rollspelsmuppar

Rollspelsmuppar är en undergrupp av muppar som spenderar en stor del av sin tid med att längta till och diskutera nästa rollspelstillfälle (vid vissa tillfällen kan de till och med påträffas planera inför dessa). De är flockdjur i högsta grad, och utser oftast någon i flocken till att vara ledare, någon som resten av flocken kan gå till när ingen annan orkar lyssna på deras galna idéer. Rollspelsmuppar äger ofta en mycket stor mängd plastbaserade slumpgeneratorer.

Exempel: Emil, Alvin, Alvar

Dryga Fanskap

Dryga Fanskap driver runt i mupprummet och jävlas med allt och alla. Helt i avsaknad av hyfs och artighet yttrar de drygheter (därav namnet) konstant.

Exempel: Alfred, Samuel

Emilmupp

Emil

Exempel: Emil

SAMarmuppar

Skriv något här, latmask!

Exempel: Herr Diplomacy, Knughax, Överste Adrian

Anonymmuppar

Anomnymmuppar verkar sakna namn, identitet och syfte i livet. De kan ibland observeras i mupprummet görandes ingenting och pratande med ingen. Om man undersöker dem finner man att ingen annan heller kan identifiera dem, de verkar helt enkelt inte existera. En vanlig vanföreställning är att dessa muppar saknar personlighet, i själva verket är Anonymmuppens personlighet bara otroligt tråkig och försvinner i bakgrundsbruset.

Exempel: Inga som märks

Pseudomuppar

Inte egentligen muppar, detta är de personer som då och då rör sig i muppkretsar, trots att de uppenbarligen inte är muppar. En otroligt konstig grupp, inte mycket mer är känt om dem.

Exempel:Naturestet, Eray, Lill-Allan, Fd. Rökaren

Hårmuppar

Muppar med spektakulära frisyrer.

Exempel: Petter, Olga, Sei, Erland, Liia, Sixten

Gabriel

Exempel: Gabriel

Estet-groupies

Ett gäng samestetare har gjort sitt intåg i Mupprummet där de med sin färgglada uppenbarelse sprider smeknamn omkring sig. Vi tror de är ungefär tjugosjutton stycken, men ännu har ingen kommit på något smart sätt att antingen räkna dem eller se någon skillnad på dem. Det ryktas att en av dem har blivit befordrad till nyckelbärare. Pålitliga källor hävdar att de har sitt ursprung i SP08e.

Exempel: Omöjligt att ge, ingen vet vem som är vem eller hur man skiljer dem från varandra.

Mup

Till denna muppkategori hör de muppar som besitter stora svårigheter för korrekt användande av språk. Detta kan bero på en lång rad anledningar, bland annat att de inte talar muppiska som modersmål, att de har dyslexi, eller att de helt enkelt verkar ha någon slags psykisk impuls att stava ord inkorrekt.

Exempel: Alvin, Jonatan 3