Kevin Ö

AlefWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Kevin Ö
Fångarfras *homofobiskt mummel*...sounds gay...*homofobiskt mummel*
Typ
Mupprumstid 2022 -
Främsta ämbete
Kännetecken
Ursprung Liljeholmen
Tillvaroinriktning efter Mupprummet Hemligstämplad då detta skulle bryta kommunismens lagar

Kevin, även känd som Dagys enda socialist eller KevinTheFemboy, är en mycket speciell mupp i N22a. Med sin unika blandning av ADHD och autism ser man ofta Kevin skrika ut något obskyrt/vansinnigt (se muppcitat), innan han går tillbaka till att ignorera alla omkring sig. Han är aktiv medlem i Ung Vänster och konsumerar minst 3 timmar politisk media om dagen. Kevin har bemästrat konsten att vara både homosexuell (omnisexuell) och homofobisk samtidigt, ibland t.o.m i samma mening, och gör även cirka 3-5 högerextrema skämt om dagen som Jacob tycker går alldeles för långt. Han kräver desperat konversation med kvinnor så valet av mattespets är någorlunda paradoxalt.


Haikun om Midaos mamma

Kevin är en ledande expert inom midaomammologi. Han är mest känd för att ha skapat Haikun om Midaos mamma, den enda skriftliga källan där Midaos mamma omnämns bortsett från denna artikel och artikeln om Midaos mamma. Den går som följande:

Midaos mamma fet / Hon gick förbi teven / Jag missa en säsong.

En del har frågat Kevin om detta verkligen kan räknas som en haiku, i och med att antalet stavelser i versraderna är fel. På denna fråga har Kevin svarat "Fuck you".