Jakob K

AlefWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Jakob Kuhlin är en mupp i N14a vars utseende långsamt konvergerar mot Tony Irving.

Jakob K
Fångarfras Hans fångarfras är ännu okänd, snart ökänd.
Typ Casual mupp
Mupprumstid 2014 - 2017
Främsta ämbete Krondansmästare
Kännetecken Sitt imiterande utseende
Ursprung Utanför Danderyd
Tillvaroinriktning efter Mupprummet Utanför Danderyd

Karriär

Jakob föddes utan mycket likhet till sitt slutgiltiga öde även om han liknade hur Tony Irving själv såg ut som spädbarn. Jakob fick de elva första åren av sitt liv konstant höra "det blir en trea" och insåg inte förrän på sin tolfte födelsedag att alla betyg hade varit från lokala Tony Irving-look-alike-tävlingars domare. MEN! Vid puberteten tog allting en mer plötslig väg och Jakob vann till och med en sådan tävling som han tillträdde av misstag. Hans föräldrar var mäkta imponerade och satte honom på en diet av fikusar för att hjälpa honom vinna ännu fler tävlingar och rädda släktens oansenliga rykte. (De hade dock sig själva att skylla; man får inte förvänta sig framgång om man heter Kuhlin i efternamn.)

Jakobs hår fick snabbt den rätta glansen och nyansen, hans käkar fick exakt rätt form och varje rörelse blev mer graciös, men!, den tidigare nämnda puberteten hade totalt förstört hans hud och dess färg vägrade approximera den hos Tony Irving. Familjen var nu i ett dödläge och insåg att de inte kunde skicka iväg honom på internationella tävlingar men!, inte heller kunde de göra ett leverne på bara mindre tävlingar. I desperation tvingades Kuhlin att börja på ett gymnasium i hopp om att få tillräckligt mycket utbildning för att kunna tävla på de stora arenorna. Jakobs utveckling gick först långsamt men!, i mars 2015 avslöjades efter ett besök hos en frisör att han var en reinkarnation av Tony Irving som skapats innan den reinkarnerandes död, en så kallad preinkarnation.

Sedan dess har Jakob blivit dömd till att en dag i den oerhört avlägsna framtiden ta över sitt tidigare livs plats och regera som den nya dansmästaren.

Företrädare:
Tony Irving
Dansmästare
cirka år 10 000 000 000 till cirka 100 000 000 000
Efterträdare:
Rikard Nguyen


Privatliv

Oexisterande.