Ebba

AlefWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Ebba
Fångarfras Herp derp
Typ Episk mupp
Mupprumstid 2009-
Främsta ämbete Ledamot och möjligtvis översteprästinna
Kännetecken Episka ansiktsuttryck
Ursprung En ö, någonstans, långt borta
Tillvaroinriktning efter Mupprummet Nonexistent, Ebba kommer att gå om ettan gymnasiet tills hon avlägsnas från jordens yta

Ebba är en mupp som med sina matchande kläder och episka ansiktsuttryck bildligt talat kommer att blow your mind, och om du gör henne sur gör hon det bokstavligt.

Klass

Danderyds Gymnasium har sedan senare delen av 2010 ansett att Ebba går i klass NV10a, detta vet de flesta muppar är en lögn. Hennes egentliga klass är NV[math] \displaystyle \frac {\pi}{2} [/math], dock tillbringar hon större delen av tiden med NV10a eftersom det annars hade varit väldigt ensamt på lektionerna.

Ö

Ebba fördes (av Khafra) till en ö långt bort ifrån mupprumet och där hör hon hemma än idag. Ön är belägen mitt ute i vattnet och det är få som någonsin har sett denna ö och många betvivlar att den finns på riktigt. Det finns däremot ett fåtal muppar som ska ha haft äran att besöka den och de intygar att den existerar i verkligheten och inte bara i Ebbas fantasier men många är ändå skeptiska. På grund av att Ebba inte lyckats övertyga alla om öns existens bestraffar ön henne varje år med maginfluensa.

Sushi

Vissa anonyma källor påstår att Ebba, tillsammans med Olga, ska ha grundat en sushireligion under sina mupprumsår och att hon då skulle vara översteprästinna. Om Den Argonbaserade Bäverntillåter att muppar ägnar sig åt detta forskas det om, dock än så länge utan resultat. Hur, var, när, om och varför denna religion utövas är det dock bara anhängarna till religionen som känner till.

Övrigt

  • Det är med anledning av henne som Jojo inledde en, för en SAMare, annorlunda beteende och och kunde synas med NV10a.
Den här artikeln är hämtad från https://alefwiki.se/index.php?title=Ebba&oldid=10025