Carl Dahlberg

AlefWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök

En Carl är en varelse som sägs leva i mupprummet. Vad han är är osäkert, men han tycks likna en människa. Vissa säger att han är månkanin pågrund av de historier han skriver, andra tror han kom fram som en personifering av hat. Oavsett vad som är sant så kommer alla som känner honom säga att han är konstig och de som inte känner honom kommer säga att han är läskig. Detta ledde till att han inte får vara runt p1or. Detta stoppar han inte då han tycker att folk ska vara glada att han än så länge inte har dödat en och druckit dess blod trots att han behöver det.

För att smälta in bättre så har han även "vanliga" hobbys som matlagning som allmänt används som mutor. Detta gör att har uttrycket "Det enda som stoppar mig från världshärravälde är att jag inte orkar baka så många pajer." Det finns en teori om att hans avkomma skulle leda till världens undergång, detta är dock ingen fara i nuläget då ingen vet om det finns en Carl av motsatt kön.

Carlighter

Carl har orsakat flera saker i mupprummet. Han var den första [math]\displaystyle n[/math]:te städführern med hatt passandes ändamålet då han ville ha en för att orka städa. Han införde även Touhou 12.3 i mupprummet. Han skapade även den första tävlingen i Touhou i sammanband med en inspark. Han skapade även flera arbeten åt Per Torus under hans första år.


Företrädare:
Filip Trekant
Städführer
2012–?
Efterträdare:
Innehar fortfarande posten