Olga

AlefWiki
(Omdirigerad från Användare:Olga)
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Olga
Fångarfras Ingen
Typ Hårmupp
Mupprumstid 2010-2013
Främsta ämbete Revisor
Kännetecken Har dreadlocks väldigt kort hår, sitter längst fram i klassrummet och är trött på Petter.
Ursprung Moderatmajoritetland
Tillvaroinriktning efter Mupprummet Studerar nakna kroppar i Stockholm. Professionellt. Hon studerar alltså på Karolinska Institutet. Vadå? Vad tänkte ni på?

Om du i mupprummet plötsligt får känslan av "Vad hände nyss? Vad är det som låter? Och varför fick jag helt plötsligt mindre plats i soffan?" så kan det vara Olga som varit i farten. Detta kan oftast snabbt bekräftas genom att kolla runt och se hennes dreadlocks oortodoxt korta hår, och om det inte är i närheten så är det nog bara någon annan mupp.

Näsa

Speciellt på våren så har det observerats att Olgas näsa har en förmåga att vara besvärlig. Detta som en följd av hennes allergi mot pollenom och slutet av läsåret då man pluggar för att få bra betyg i de sista mattekurserna. Näsan besvärar sig framförallt genom att rinna och låta med, för näsor, extremt ovanliga ljud under lektionstid. Ingen har ännu försökt förklara ljudet men om någon, mot förmodan, skulle ha så tråkigt att den skulle göra något sådant (för att inte nämna att personen i fråga måste vara en skicklig ninja för att Olga inte ska märka att den i hemlighet lyssnar på hennes näsa) (alternativt måste den bara kunna springa tillräckligt snabbt för att hinna undan Olgas vrede) får den personen gärna skriva den förklaringen här på alefwikin.

Sushi

Olga ska, enligt anonyma källor, ha varit med och grundat sushireligionen. Detta ska hon, enligt de anonyma källorna, ha gjort tillsammans med Ebba. När, var och hur hon ska ha gjort detta eller haft tid att göra detta emellan tiden hon går i skolan och tiden hon pluggar är dock än så länge okänt. Att hon dessutom skulle ha haft tid att tillbe Khafra (sushireligionens gud) ses av vissa som det ultimata beviset för att hon inte kan ha grundlagt religionen. Dock är de anonyma källorna säkra på sin sak. Olga har inte kommenterat någonting av det ovan påstådda.

Övrigt

Se Även

Den här artikeln är hämtad från https://alefwiki.se/index.php?title=Olga&oldid=10024