Mårten

AlefWiki
(Omdirigerad från Användare:Gullesnuffs)
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Mårten
Fångarfras Ingen
Typ Tekniknörd
Mupprumstid 2010-2013
Främsta ämbete
Kännetecken Puppyeyes, lång och brukar gå runt och försöka lösa något matteproblem.
Ursprung Moderatmajoritetland
Tillvaroinriktning efter Mupprummet Studerat matematik på olika ställen

Ser du en lång person med mörkt hår som ser jätteosäker ut (om han inte spelar magic eller förklarar matte för någon) i mupprummet så är det med rätt så stor sannolikhet Mårten. Att han ser osäker ut har dock inget med att han är osäker att göra (för det är han inte), utan den som skriver detta tror att det bara är så snälla personer ser ut.

Ursprung

Någonstans föddes Mårten. Tiden mellan den nämnda tidpunkten och när han började på Danderyds Gymnasium vet man väldigt lite om förutom att ett starkt matteintresse skapades och bibehölls. Samt att han träffade Sei.

Gymnasietiden

När Mårten började på Danderyds Gymnasium placerades han i klassen NV10a och träffade där fler matteintresserade personer, dock totalt underlägsna honom. Han trivdes ändå i klassen och stannade där trots sin totala överlägsenhet. Tids nog har hans intellekt smittat av sig på vissa andra så att det kan gå okej i SMT även för dem. Mårten är även bra på att programmera och har placerat sig bra på diverse tävlingar inom även detta område. Han var även den enda som fick stående ovationer på examenscermonin 2013.

Personlighet

Mårten är väldigt snäll. Ibland så snäll att hans vänner blir irriterade på honom. Irritationen går dock snabbt över då Mårten har extremt söta puppyeyes som är, till hans klasskamraters förtvivlan, omöjliga att motstå. Det har gjorts försök att göra honom ond, dessa har till största delen misslyckats även om Mårten har blivit lite mindre snäll. Dock kan det jämföras med att subtrahera 1 från oändligheten. Då detta visserligen inte är särskilt väldefinierat så är [math]\displaystyle \omega +1 [/math] det. Tyvärr kan vi inte backa denna process.

Övrigt

Mårten innehar för tillfället den hedervärda titeln LogistikEadiot.

Se även