Eric

AlefWiki
(Omdirigerad från Användare:Eric)
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Eric
Fångarfras Skumt
Udda
Typ Mupp, Tekniknörd
Mupprumstid 2006 - 2009
Främsta ämbete Språkpolis, vandrande Wikipedia
Kännetecken Enormt tung ryggsäck
Ursprung Osäkert, existensbevis finns men direkt konstruktion saknas
Tillvaroinriktning efter Mupprummet Teknisk Fysik-student

Eric är en självutnämnd språkpolis. Eric kan normalt alla ut- och insidor om matematiken och relaterade ämnen och återfinns oftast på främre raden i full färd med att förstå vad Lars säger. Till skillnad från de flesta andra på denna rad står Eric mycket mer sällan handfallen ifall han konfronteras med ett annat ämne än de nämnda, som till exempel var Europa ligger. Detta tros bero på att den Argonbaserade bävern gillar honom och delar med sig av sin outtömliga kunskap. Bevis på att den Argonbaserade bävern gillar Eric finns i form av faktumet att Carnin fick tillåtelse att göra Eric till moderator både på Aleforum och Alefwikin, vilket självklart inte hade skett utan bäverns välsignelse.

Denna artikel är speciellt kontrollerad för att eliminera alla språkliga fel så att Eric skall behöva göra så få rättningar som möjligt.

Skolfärd

Eftersom Eric vid ny skoldags början återfinns på Lidingö [ɭy:dyŋɜ] behöver han på grund av geografiska omständigheter färdas in till Stockholm innan han kan sätta kurs mot Mupprummet. För att åtgärda det skall Eric skaffa en cykel-trampbåt-cykelanslutning. Trampbåten i fråga skall vara i form av en svan. Vintertid skall Eric byta transportmedel för att färdas över is, samt göra ett större hopp över vaken för finlandsfärjor, samt eventuellt de färjor som återfinns i vaken.

Den här artikeln är hämtad från https://alefwiki.se/index.php?title=Eric&oldid=8535