Elias C

AlefWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Elias C
Fångarfras "Gå och lägg dig", "Meow", "Dö inte"
Typ Mupp
Mupprumstid 2013 - 2016
Främsta ämbete
Kännetecken hår
Ursprung Liia
Tillvaroinriktning efter Mupprummet Någonstans på SU

The Mupp Formerly Known As [REDACTED] (Även känd som Elias (Även känd som x^3 (skrivs [x]), ett namn satt av den legendariske Gandhi)) är ett syskon till Liia (före detta Muppdrottning) och var muppdrottning under perioden höst 2015 till sommar 2016. Han är (inte längre) besatt av Homosuck och har sålt sin själ till både Hussie och Lucifer, vilket gav upphov till en rättstvist tills de två bestämde sig för att ta halva själen var. Undvik [x] vid en så kallad upd8, då han kan vara emotionellt instabil och har en tendens att spontan-antända. Om du av någon anledning vill hitta denna [x] är det mest effektiva sättet att leta efter den personen som har färgglatt hår, då är chansen 1/3 att det är [x]. (Ej längre relevant as of hösten 2014.) (Once again relevant as of hösten 2015.) Kombinera detta med diverse ljud och du har hittat rätt. (Dessa ljud klassificeras av en okänd del av jordens befolkning som troligen är större än 0,1% som musik.)

Om du råkar tillhöra den mikroskopiska del av universum som pratar flytande "Strider" så kan jag gladeligen säga att denna [x] gör det också.

Känd bland de övre årskurserna som Lilla Liia. Känd bland ickemuppar som "muppen med Y hår" där Y representerar den nuvarande färgen på håret. Y tillhör INTE de reella färgerna.

För närvarande planerar [x] att skapa ett ultimat vapen genom att dividera med noll med hjälp av sina krafter som en Knight of Void. Vid frågan vad han tänker använda detta vapen till svarar han att han inte är helt säker men skulle kunna tänka sig att ta över världen.

Ledare för Kulten [x]LABS.

Den här artikeln är hämtad från http://alefwiki.se/index.php?title=Elias_C&oldid=10238