Day of the Day

AlefWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Day of the Day infördes av Niklas med avsikt att sprida information om vad som ska uppmärksammas på den specifika dagen. Day of the Day-rutan var placerad på Mupptavlans högra fria sida och var en motsvarighet till Dagens snigel.

Day of the Day-rutan dog under en allmän suddning av Mupptavlan.

Dessa dagar i 2014 och 2015 sköts uppgiften att byta vilken dag som uppmärksammas av Alice. Elliot Ekvall anser dock att "sköts" är en överdrift. Förhoppningsvis kan han visa att jobbet kan göras bättre nu när han övertagit det efter att Alice har gått ut.

Under höstterminen 2017 var det ingen som tog hand om Day of the Day, vilket fick Gustaf att ta över uppgiften under vårterminen 2018. Tillsammans med Day of the Day, införde han också Dagens Skämt och Gåta of the Day. Att vara Day of the Day-skrivare är en väldigt svår uppgift och endast några få personer vet hur det går till. Jonathan är Day of the Day-skrivarens högerhand Gustaf inte kan använda sin högerhand ordentligt på grund av vänsterhänthet.

Under HT-19 så vände sig den dåvarande Day of the Day skrivaren Gustaf NH till dem nya 1:orna för att rekrytera sig en efterträdare, och fann där en passande kandidat, ingen mindre än Parsa, som då blev ny Day of the Day-skrivare under uppsikt av Gustaf NH.