Ickemuppar

AlefWiki
(Omdirigerad från Omupp)
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Ickemuppar är som namnet antyder personer som inte innehar förmånen att få titulera sig som mupp. Något som anknyter till en ickemupp är omuppigt. Ickemuppar är oförståeliga och finns i Mupprummets direkta närhet. Beväpnade med underlägsen kunskap om matematikens inre grenar är de ofta oupplysta om världens äkta finhet. Det finns endast ett par undantag, men majoriteten av dessa ickemuppar är egentligen före detta ickemuppar som blivit muppar när de insett mupparnas överlägsenhet.

Antimuppar sägs vara den värsta undergruppen av ickemuppar.

Historik

Så länge det har funnits människor har dessa helt utan kännedom om det faktumet varit ickemuppar. Men så för supermatematiskt räknat cirka femtielva år sedan kom mupparna till världen och upplyste ickemupparna om deras beklagansvärda tillstånd av omuppighet.

Användning

Då ickemuppar inte besitter några som helst kunskaper inom viktiga ämnen såsom partialbråksuppdelning, miniräknarprogrammering och supermatematik finns det inget användningsområde för ickemuppar inom Viktorianska gränser. Den hittills enda upptäckta användningen av ickemuppar är skrubbning av mupprumsgolvet med deras egna tandborstar.

Andra Artiklar på Ämnet

Se även