Mupprummet

AlefWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Mupprummet

Här bor mupparna under dagarna. Men ettorna har även en tendens till att stanna kvar senare på kvällen, tills det att skolan stängs, då de slängs ut. Om man fick stanna kvar i skolan under natten skulle vissa ettor ännu inte lämnat skolområdet sedan skolan började i höstas. Rummet är beläget så att alla kan se vilka som är där, inte längre långt borta i F-korridoren där det numera inte luktar så illa...

Muppsoffan

Under ett möte med elevrådet togs det upp om man fick ha tygsoffor i skolan, det var strängt förbjudet på grund av brandrisken, så med tanke på att vi vill behålla soffan så nämner vi inte vad den är gjord av.... Bara att den behöver tvättas!!! Soffan är antingen tom eller full med ettor, det finns ingen tid då tvåor eller sällsynta treor sitter i soffan... Detta ska vi göra en undersökning på!

Mupptröjor

Finns till försäljning, 100 spänn och ett leende till Anna är allt som behövs. De pryds av en vacker matematisk symbol, (uttalas Alef Noll) som ser ut på följande sätt: [math]\displaystyle\aleph_0[/math] vilket för övrigt är föreningens logga eller symbol.

Muppallar

Finns femton, tar liten plats och är stapelbara. Vi uppskattar dem, och tackar dem som bar in dem.

Mupphyllan

Är inte så organiserad som Knughax hade önskat, men han har gjort en finfin inventering, som vi nu kom på att vi kan lägga upp här någonstans, någon gång, då vi vet hur man bifogar en fil... innehåller bland annat logiska brädspel som schack och othello, böcker om programmering, Star Wars, matematik och liknande, föreningens pokaler och priser samt en flaska "ryskt vatten" som tyvärr endast få personer känner till innehållet av.

Muppdatorer

Är sammanlagt fyra skärmar, två burkar, fem möss, tre musmattor, tre tangentbord, fem högtalare, massvis med sladdar och en del överblivna delar... Snart tar Anna fram piskan i skolan och piskar skolans datagrupp, då det enda de gör är att dricka kaffe och snacka skit, vara på kurs och lova saker, ryktet säger att en är gravid, så de kanske gjorde något annat för några månader sen^^ Datagruppen har full koll på det vi just har skrivit så det kommer inte fixa våra datorer snabbare för att vi mobbar dem.

MuppWhiteBoarden

Ständigt föremål för diskussion. Ofta pryds den av styrelsemeddelanden eller processer i att lösa komplexa eller triviala matteproblem. För närvarande finns en bild på Knughax, vår eminenta Städführer, som med sin käpp och cylinderhatt pekar på observatören och säger variösa saker, ofta i stil med "Spela ZERG, inte Terran" men som ständigt förändras.

Tyvärr har förrädaren Gabriel blivit arg på denna bild och därmed suddat ut den från existens på mupptavlan. Troligtvis kommer han straffas hårt på grund av detta.

Muppokaler

Jätteviktiga och ärofyllda, men ingen vet om dem förutom mupparna, då alla jävla fjortisar tycker att matte inte är så viktigt, men vi skrattar åt dem, nu när matte ska bli mer värt på högskolan än drama och dans.

Matte är ju i och för sig ett särdeles värdelöst ämne, men det struntar mupparna i, för de inser ju inte att de kommer gå ut skolan helt utan social kompetens.

Muppblomman

Hösten 2008 beslutade dåvarande styrelse att köpa in en fotosyntesutövande grön sak för att försöka råda bot på den förmodat hälsofarliga koldioxidhalten. Sagt och gjort, ett antal styrelsemedlemmar begav sig till en blomsteraffär på jakt efter en blomma tillräckligt stryktålig för att överleva mupparna. Resultatet kan ses stående ovanpå spelen på spelhyllan.