Johan S

AlefWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Johan S
Fångarfras Vill du ha ett problem?
Typ Tekniknörd
Mupprumstid 2011-2014
Främsta ämbete Spelare
Kännetecken
Ursprung Linköping
Tillvaroinriktning efter Mupprummet Jobbar på Google

Inte att förväxla med Johan så är Johan (vars efternamn börjar på S) en mupp i N11a som gillar de flesta områden inom matematik (detta inkluderar definitivt inte geometri och slafs). Johan använder Linux och är därmed inkluderad i mängden personer som förstår (och antagligen skrattar åt) skämten på sidan "Programmering." Denna mystiska entitet verkar också vara inblandad i att [math]\LaTeX[/math] funkar på muppwikin igen.

Johan har även haft sönder muppsoffan, dock vill han inte kännas vid detta och skyller på dålig konstruktion av soffan, att den redan var så, att det inte var han som gjorde det och att den är bättre nu än förut. Johan anser att det egentligen är Emils fel, då han flyttade på sig när han skulle bli intacklad i soffan. Detta anses dessutom utomordentligt märkligt, eftersom Jonah indirekt förstörde soffan tidigare. Jonah? Johan? De har samma bokstäver, och nästan samma ordning! Det är ett tecken! På vad? Det är okänt, men vissa domedagsprofeter hävdar att undergången är nära.

Johan är dessutom upphovsgivare till ordet "Upforlbmene" som enligt Johan bara var en felskrivning av "Ulfproblem", men om han faktiskt talar sanning eller om han döljer något är det ingen som vet.

Efter slutet av sina studierMatematikgymnasiet insåg Johan hur svårt det var att avvänja sig från Mupprummet, och kommer därför tillbaka för att undervisa nya muppar i hur man löser orealistiska problem med hjälp av en dator.