Skillnad mellan versioner av "N19a"

AlefWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
Rad 3: Rad 3:
  
 
== Vilka går egentligen i N19a? ==
 
== Vilka går egentligen i N19a? ==
I början av N19a's första termin gick det 14 elever i N19a, plus en okänd elev vid namn Juni, som stod med i klasslistan men inte kom på en enda lektion (inte ens den första). [[Mårten|Mårten F]] tror att Juni kommer att komma till sista dagen i trean, och klaga på förseningar i kollektivtrafiken.
+
I början av N19a's första termin gick det 14 elever i N19a, plus en okänd elev vid namn Juni, som stod med i klasslistan men inte kom på en enda lektion (inte ens den första). [[Mårten F|Mårten]] tror att Juni kommer att komma till sista dagen i trean, och klaga på förseningar i kollektivtrafiken.
  
 
Efter ungefär en vecka slutade [[Dar-Ling]] i klassen av oklar anledning.
 
Efter ungefär en vecka slutade [[Dar-Ling]] i klassen av oklar anledning.

Versionen från 5 november 2019 kl. 20.22

N19a är klassen som började på Danderyds Gymnasium hösten 2019.


Vilka går egentligen i N19a?

I början av N19a's första termin gick det 14 elever i N19a, plus en okänd elev vid namn Juni, som stod med i klasslistan men inte kom på en enda lektion (inte ens den första). Mårten tror att Juni kommer att komma till sista dagen i trean, och klaga på förseningar i kollektivtrafiken.

Efter ungefär en vecka slutade Dar-Ling i klassen av oklar anledning.

Efter ungefär 1 1/2 månad slutade också Alexander F på skolan, efter att ha varit sjukskriven i två veckor. Ingen vet varför.

En eller två veckor senare anslöt sig, Evelina och tog antalet elever i klassen till det tursamma nummret 13 (Editors note: Evelina är klart coolare än både Dar-Ling och Alexander F).

Teodor, kommer bara på en eller två lektioner i månaden sen första veckan, men han syns ibland i matsalen och i kafeterian. När han syns spelar han antingen Terraria, eller skrollar på sin telefon. Han är alltså med på klasslistan, men funktionellt sett inte med i klassen.

Alltså:

  • Antalet personer som någon gång "varit med i" klassen: 16
  • Antalet personer som är med i klassen: 13
  • Antalet personer som kommer på lektioner och interagerar med klasskamraterna: 12

Muppar i klassen

De Förlorade

Den här artikeln är hämtad från http://alefwiki.se/index.php?title=N19a&oldid=11213