Skillnad mellan versioner av "Erika"

AlefWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök
(Skapade sidan med '{{Mupp |fångarfras= |Typ= |Mupprumstid=2017 - |Främsta ämbete= Allt |Kännetecken= Kompetent |Ursprung= |Tillvaroinriktning efter Mupprummet=Hemligstämplad då detta...')
 
Rad 9: Rad 9:
 
}}
 
}}
  
'''Erika''' är en [[mupp]] i [[N17a]]. Hon är känd för att vara bland de få muppar som har något som ickemuppar brukar kalla "real life skills". Muppforskare håller fortfarande på att undersöka hur dessa fungerar, och om även andra muppar kan lära sig dessa konster. Erika är bland de få i [[Styrelsen]] som vet vad hon håller på med, resten gör bara så gott de kan. Hon är också den enda som får mer arbete delegerat till sig på styrelsemöten än [[Discordadmin]].
+
'''Erika''' är en [[mupp]] i [[N17a]]. Hon är känd för att vara bland de få muppar som har något som ickemuppar brukar kalla "real life skills". Muppforskare håller fortfarande på att undersöka hur dessa fungerar, och om även andra muppar kan lära sig dessa konster. Erika är den enda [[Styrelsen]] som vet vad hon håller på med, resten gör bara så gott de kan. Hon är också den enda som får mer arbete delegerat till sig på styrelsemöten än [[Discordadmin]].
  
  
 
[[Kategori:Medlemmar]]
 
[[Kategori:Medlemmar]]

Versionen från 18 maj 2020 kl. 19.43

Erika
Fångarfras '
Typ
Mupprumstid 2017 -
Främsta ämbete Allt
Kännetecken Kompetent
Ursprung
Tillvaroinriktning efter Mupprummet Hemligstämplad då detta skulle bryta mot kausalitetens lagar

Erika är en mupp i N17a. Hon är känd för att vara bland de få muppar som har något som ickemuppar brukar kalla "real life skills". Muppforskare håller fortfarande på att undersöka hur dessa fungerar, och om även andra muppar kan lära sig dessa konster. Erika är den enda Styrelsen som vet vad hon håller på med, resten gör bara så gott de kan. Hon är också den enda som får mer arbete delegerat till sig på styrelsemöten än Discordadmin.

Den här artikeln är hämtad från http://alefwiki.se/index.php?title=Erika&oldid=12073