Diskussion:Huvudsida

AlefWiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Förfrågan om uppladdningen av bäverbilden genomförd. --Admin 28 september 2008 kl. 11.54 (UTC)

Det ser snyggare ut utan rubriken "länkar".--Jave 21 februari 2007 kl. 20.23 (CET)

Länka ihop alla artiklar

Det finns en massa gosiga artiklar på Wikin som är svåra att hitta, eftersom de inte länkas till från någon annanstans. Jag skulle vilja begära att folk börjar hitta lämpliga sätt att länka ihop artiklarna på.

Här kan dessa artiklar ses: http://alefwiki.se/index.php/Special:Övergivna_sidor

Byte av huvudsida

För att förtydliga lite. Tanken var egentligen att det skulle bli mer uppenbart vilken sida man hamnat på för folk som inte varit här tidigare. Det känns inte som "Huvudsida" säger så mycket, även om det inte är helt bra att den heter "Alef Noll" heller. Dock tror jag mer på att döpa "Huvudsida" till "Alef noll" och sen ha en sida som heter "Om Alef Noll"/"Föreningen"/whatever som innehåller den 'detaljerade' presentationen av föreningen. --Masv 7 februari 2007 kl. 21.30 (CET)

Jodå, låter väl bra, men är det inte bättre med en tydlig länk till artikeln istället, så kan förstasidan innehålla nyheter som rör sidan, föreningen eller dylikt. --Jave 7 februari 2007 kl. 17.40 (CET)

Jag hade tänkt byta huvudsidan till en artikel om alef noll (förslagsvis Alef Noll. Vad tycker folk? --Masv 6 februari 2007 kl. 21.54 (CET)

På skolans hemsida finns det en presentation av föreningar, och en om Alef Noll, ni kan ju ta den(jag har skrivit den, så ingen blir arg), aja, bara en tanke...

Diskussionssida

Det känns som om själva huvudsidan i sig har blivit en diskussionssida. Detta är negativt.

Den borde förbättras nu! --Anka 29 september 2007 kl. 23.47 (CEST)

Utdaterad länk

Länken i sektion "Meddelanden" -> En kul länk ( https://www.flashback.info/showpost.php?p=6778286&postcount=17 ) fungerar inte utan ger error 404 (10 Dec 2011). Om det finns en uppdaterad länk så borde den nuvarande ändras till den.